Хрусткі чіпси з кабачків

Хрусткі чіпси з кабачків – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

ПОРАДИ ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ ЧІПСІВ З ЦУКІНІ (КАБАЧКІВ)
По-перше, самий очевидний крок – цукіні нарізати тонко і рівномірно.
По-друге, і це теж важливо, зробіть усе можливе, щоб позбавити шматочки цукіні (кабачки) від вологи. Тут ви можете зробити дві речі:
1) як тільки шматочки цукіні викладені на паперовий рушник (волога повинна бути захоплена чимось, вірно?), посипте їх сіллю. Сіль буде витягати вологу.
2) Зверху вже солоні цукіні (кабачки) застеліть ще одним шаром паперових рушників і придавіть листом і вантажем (я використовую обробну дошку). І залиште на 15-20 хвилин, щоб сіль і вага працювали разом. Так можна витягнути більше вологи.
По-третє, запікати кільця цукіні (кабачки) в духовці з більш низьким ступенем нагрівання. Це повільна випічка, яка забезпечує хрусткі чіпси і не пригорає.

Покроковий рецепт