Готуємо всі інгредієнти. Масло заздалегідь дістати з холодильника.
У каструлю з товстим дном кладемо мед. Додаємо 1 ч. л. всіх спецій. Це загальна кількість усіх спецій.
Каструлю ставимо на вогонь і доводимо до кипіння.
Вимикаємо вогонь і викладаємо в киплячу суміш вершкове масло. Помішуємо, щоб воно швидше розтопилося.
В чаші окремо збиваємо до пишної піни яйця з цукром.
Маса повинна бути пишною, але не перевзбитой. Оптимальний час для збивання міксером – 3 хвилини.
Вводимо теплу медову суміш в яєчну і перемішуємо.
Додаємо борошно. Поступово втручається її по 100 грам.
Тісто виходить м’яким, але не повзе в сторони. Загортаємо його в плівку і прибираємо в холод на 3-4 години або на всю ніч.
Розкачуємо тісто товщиною в 5 мм
Вирізаємо будь-які фігурки і викладаємо на лист, присипаний борошном.
Печиво випікаємо при температурі 175 градусів до легкої золотистої скоринки.
Готове печиво виймаємо з духовки і даємо охолонути. Приємного апетиту!