Імбирне печиво

Імбирне печиво – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Готуємо всі інгредієнти. Масло заздалегідь дістати з холодильника.

У каструлю з товстим дном кладемо мед. Додаємо 1 ч. л. всіх спецій. Це загальна кількість усіх спецій.

Каструлю ставимо на вогонь і доводимо до кипіння.

Вимикаємо вогонь і викладаємо в киплячу суміш вершкове масло. Помішуємо, щоб воно швидше розтопилося.

В чаші окремо збиваємо до пишної піни яйця з цукром.

Маса повинна бути пишною, але не перевзбитой. Оптимальний час для збивання міксером – 3 хвилини.

Вводимо теплу медову суміш в яєчну і перемішуємо.

Додаємо борошно. Поступово втручається її по 100 грам.

Тісто виходить м’яким, але не повзе в сторони. Загортаємо його в плівку і прибираємо в холод на 3-4 години або на всю ніч.

Розкачуємо тісто товщиною в 5 мм

Вирізаємо будь-які фігурки і викладаємо на лист, присипаний борошном.

Печиво випікаємо при температурі 175 градусів до легкої золотистої скоринки.

Готове печиво виймаємо з духовки і даємо охолонути. Приємного апетиту!