1. Чорнослив залийте окропом, відставте на п’ятнадцять хвилин. Після чого злийте воду Відкрийте баночку оливок, злийте воду і відправте до чорносливу.
2. Додайте панірувальні сухарі, сік лимона, улюблені прянощі, ретельно перемішайте.
3. Отриманою сумішшю нафаршируйте індичку. Додатково посоліть, поперчіть, поставте в заздалегідь прогріту духовку.
4. Готуйте при середній температурі години два – готовність страви перевіряйте самостійно. Час приготування може відрізнятися в меншу сторону, так і в більшу – залежить від особливостей вашої духовки і розмірів тушки індички.
5. Подавайте Блюдо з запалі з жару. В гарнірі індичка не потребує – тут начинка виступає в якості нього. Приємної трапези!