Коржі виходять дуже ароматні і смачні, хрусткі і розсипчасті. Теплі просто тануть з тарілки.
Інгредієнти
Вода кип’ячена тепла – 0,5 склянки | |
Сіль – за смаком | |
Борошно пшеничне вищого сорту – близько 1 склянки | |
Масло вершкове – 110 гр. | |
Олія – 0,5 склянки | |
Зелень заморожена – 2 столові ложки | |
Куркума – 2 столові ложки | |
Коріандр мелений – 1 столова ложка | |
Коріандр цілий – 1 столова ложка | |
Чорний кмин – 1 столова ложка | |
Зіра – 2 столові ложки | |
Часник – 1 головка |
Коржі готуються досить швидко й дуже легко. Інгредієнти для приготування коржів легко знайти на будь-якому ринку або в магазині.
Покроковий рецепт
Підготувати всі інгредієнти для приготування коржів.
Коріандр цілий, зіру, чорний кмин прогріти на сковороді близько 2 хвилин без додавання олії.
Всипати борошно в миску. У борошно додати мелений коріандр, куркуму, сіль і прогріті спеції, добре перемішати.
Додати видавлений через землянку часник, заморожену зелень і вершкове масло (90 гр.). Добре розім’яти і перемішати руками.
Додати 1 столову ложку рослинного масла і теплу кип’ячену воду. Замісити тісто. Накрити його харчовою плівкою і дати постояти близько години.
З тіста зробити невеликі кульки. З кульок розкачати коржі на посипаній борошном дошці.
Розтопити вершкове масло в рослинному. Обсмажити коржі в сковороді з маслом з двох сторін приблизно по 1,5 -2 хвилини.
Коржі готові. Подавати можна до рису і м’яса. Або як самостійне блюдо. Приємного апетиту!