Коржі виходять дуже ароматні і смачні, хрусткі і розсипчасті. Теплі просто тануть з тарілки.

Інгредієнти
| Вода кип’ячена тепла – 0,5 склянки | |
| Сіль – за смаком | |
| Борошно пшеничне вищого сорту – близько 1 склянки | |
| Масло вершкове – 110 гр. | |
| Олія – 0,5 склянки | |
| Зелень заморожена – 2 столові ложки | |
| Куркума – 2 столові ложки | |
| Коріандр мелений – 1 столова ложка | |
| Коріандр цілий – 1 столова ложка | |
| Чорний кмин – 1 столова ложка | |
| Зіра – 2 столові ложки | |
| Часник – 1 головка |
Як приготувати Індійські коржики з часником
Сторінка: 1 2
