Чатні приготована за цим рецептом має дуже цікавий смак. Може поєднуватися з м’ясом і рисом. Однаково смачно і в гарячому, і в холодному вигляді.
Інгредієнти
Перець червоний солодкий – 1 шт. | |
Помідори свіжі – 1 шт. | |
Цибуля червоний – 1 шт. | |
Винний оцет – 6 столових ложок | |
Цукор – 150 гр. | |
Сіль – за смаком | |
Гірчиця гостра – 2 столові ложки | |
Перець чорний мелений – 1/2 чайної ложки | |
Перець чилі мелений – 1/2 чайної ложки |
Існує величезна безліч рецептів чатні. Це може бути дуже гостре або дуже солодке блюдо, або і те і інше в одному. Вибір інгредієнтів залежить від смаку і уподобань.
Покроковий рецепт
Підготувати всі інгредієнти для приготування страви.
Перець порізати маленькими кубиками.
З помідорів зняти шкірку, дрібно порізати.
Червоний цибулю дрібно порізати.
Перець, помідори і цибуля скласти в каструлю. Додати в каструлю до овочів оцет, цукор, гірчицю, перець мелений чорний, мелений перець чилі і сіль за смаком. Поставити овочі на вогонь, після закипання варити на повільному вогні 40-45 хвилин, періодично помішуючи.
Соус готовий. Приємного апетиту!