Іскандер

Іскандер – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Яловичина (бажано вирізка) нарізають на тонкі смужки (як на бефстроганов), відбивається за бажанням.

Сковороду розжарити, розтопити столову ложку вершкового масла, влити три столові ложки рослинної олії. На суміші масел обсмажити м’ясо (по 2 хвилини з кожного боку), регулярно помішуючи, за 1 хвилину до кінця смаження, посолити і поперчити. Вийняти м’ясо на тарілку.

На цю ж сковороду відправити хліб, обсмажити його до зарум’янювання. Викласти поверх м’яса.


Кинути на сковороду 1/2 ст. л. вершкового масла, розтопити його, додати 1 ст. л. томатної пасти, розмішати, розвести водою до рідкого стану, посолити, поперчити, вилити на хліб.

Покласти 3 ст. л. несолодкого йогурту (мацуна, кислого молока і т. д.)

Перемішує сам їдець.