Іспанська тортилья

Іспанська тортилья – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Тортилья є одним із найвідоміших страв іспанської кухні. Її подають практично у всіх ресторанах Іспанії. Тортилья складається з базових продуктів: яєць, картоплі і цибулі. У деяких регіонах Іспанії класичну тортилью доповнюють різними начинками: сиром, шматочками м’яса, бобовими та іншими інгредієнтами. Завдяки цьому смак страви стає більш яскравим і насиченим. Але, тим не менш, класична тортилья, залишається більш затребуваною.
Блюдо дуже просте в приготуванні, з ним впорається навіть дитина. Так само блюдо дуже ситне, що ідеально підходить для сніданку.

Покроковий рецепт