Блюдо дуже просте і швидке в приготуванні, тим не менш дуже смачне і не замінне на столі
Інгредієнти
Молоді кабачки – 2шт | |
Мед – 1ст.ложка | |
Оцет – 1ст.ложка | |
Рослинне масло – 20мл | |
Зубчики часнику – 4шт | |
Соєвий соус – 20мл | |
Чорний перець,зелень – За смаком |
Кабачки по-корейськи дуже просте, але неймовірно апетитне блюдо. А якщо додати рецепт мед, то поєднання різних смаків – кислого, солодкого та гострого зробить його особливим. При бажанні в готову страву можна додати насіння кунжуту.
Покроковий рецепт
1. Нарізаємо кабачки тонкими пластинами (для зручності краще використовувати піллер для чищення овочів, це дозволяє заощадити час і зробити пластини з кабачка однієї товщини).
2. Додаємо кріп, чорний мелений перець (для любителів гострих страв приправу) і перемішуємо.
3. Чистимо і подрібнюємо часник (4 зубчики).
4. Для соусу додаємо в подрібненний часник 20 мл рослинного масла, 1 ст. ложку оцту, 1 ст. ложку меду, 20 мл соєвого соусу.
5. Ретельно перемішуємо соус, до повного розчинення меду (для зручності використовуйте вилку).
6. Отриманим соусів заливаємо кабачки, перемішуємо. Залишаємо промаринуватися на 2 години