Кабачковий суп-пюре на вершках для дітей

Кабачковий суп-пюре на вершках для дітей – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Це блюдо дуже популярно в багатьох країнах світу. Десь кабачок – це ціле національне надбання. Але їх приготування відрізняються, особливо, якщо це стосується гарячих страв.

На італійських кухнях дуже люблять готувати смажені кабачки, рясно посипати спеціями. А на французьких кабачки подають з яєчнею і грінками з часником. У більш східних країнах із цього цінного овоча люблять робити рагу з іншими овочами. Але що стосується супу-пюре, то в кожній державі є його особливий рецепт, відображає національні риси народу.

Що стосується рідних просторів, тут люблять смажити кабачки в паніровці і робити супи-пюре. Це неймовірно ніжне блюдо з незабутнім смаком і тонким ароматом. Мало того, що це блюдо – ціла джерело всіх необхідних вітамінів і мінералів, так це ще й відмінне страви для сімейних вечорів і свят. Вона нікого не залишає байдужим.

Головним достоїнством цієї пишноти можна вважати відмінну сполучуваність кабачків з усіма овочами. І інгредієнти в цьому супі-пюре з легкістю можна замінити на інші. Смак і користь від цього нікуди не зникнуть.

Тому не варто проходити повз цієї страви! Воно легко і просто в приготуванні, а кабачок буде непомітний навіть маленькій дитині. Так що для приготування потрібні тільки продукти, час і ентузіазм.

Можлива кількість порцій – 2 (мінімум).

Покроковий рецепт