Кабачковий торт з томатами

Кабачковий торт з томатами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Святкове блюдо з молодих кабачків здивує своєю простотою і вишуканим смаком

Покроковий рецепт

Перший важливі етап-це вибір і підготовка інгредієнтів. Кабачки повинні бути невеликих розмірів, свіжі, не мляві. Чим свіже овоч, тим ніжніше вийде торт. Навіть якщо кабачки і моркву молоді все ж очищаємо шкірку з них.



Для приготування овочевого тесту для пампушок кабачки натераем на крупонй тертці, а моркву на середній. Різний розмір терки потрібен для того, щоб овочі рівномірно приготувалися при смаженні, така як морква більш тверда. В овочеву суміш потрібно додати два курячих яйця і 3 столові ложки борошна,. Ретельно перемішуємо суміш. Солимо, додаємо улюблені спеції. Тісто готове!


На невеликій сковороді (краще всього млинцевої) розігріваємо невелику кількість соняшникової олії, додаємо трохи тіста, розтягуючи до країв. Обсмажуємо корж спочатку з одного боку до золотистої скоринки, потім переварачиваем на іншу сторону і накриваємо кришкою. Коржик пропарюється 2 хв. на повільному вогні. Викладаємо на сервірувальне блюдо.




Для крему використовується часниковий соус, який готується дуже легко. У майонез додається дрібно рубаний часник і нарізану кріп. Цим кремом змащується кожна коржик. Через два шари викладаємо порізані тонкими кружечками помідори.


Формуємо торт. Зверху прикрашаємо його тонкими скибочками помідора. Торт повинен просочитися. Відправляємо в холодильник на ніч. Вранці страва готова.
ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!