Качка з яблуками в духовці

Качка з яблуками в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Відмінне просте і смачне блюдо для свят!

Інгредієнти

Качка – 1
Яблука – 4
Приправи, сіль, перець – За смаком

Як приготувати Качка з яблуками в духовці

Цей рецепт підійде навіть для зовсім початківців господарок! Простота приготування, відмінний смак, головне достатню кількість часу до вашого обіду або вечері!

Покроковий рецепт

Моєму тушку качки під проточною водою, після чого натираємо улюбленою приправою, сіллю, перцем і залишаємо маринуватися на півгодини. Моєму яблука.

Через півгодини ріжемо яблука на бруски, вирізаючи кісточки і серцевинки.

Начиняємо качку з яблуками. Після чого зашиваємо її простий голкою з ниткою. Якщо залишаться зайві, можна буде покласти їх до качці в духовку за півгодини до приготування. Яблука запекутся в качиному жирі – виходить чудово!

Ставимо качку в розігріту духовку. Годину готуємо на температурі 200 градусів. Після чого зменшуємо температуру до 180 і готуємо ще півгодини. Важливий момент – я не додаю масло, ні олія, ні оливкова. Качка готується у власному жирі. Виходить нежирної і дуже смачною! Приємного апетиту!