Камбала смажена в майонезно-лимонному соусі

Камбала смажена в майонезно-лимонному соусі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У мене часто запитують: «Як приготувати камбалу? Що можна приготувати з цієї риби? Які рецепти камбали ви знаєте?» Приготування камбали – зовсім не складний процес. М’ясо у камбали дуже ніжне, біле і корисне. Пропоную вам чудовий рецепт смаженої камбали з дрібно рубаним лимоном в майонезі. Лимон перебиває специфічний запах риби і надає їй неповторний смак. Тушку я купую вже чищенную, без голови і нутрощів, а чорну шкіру з камбали в цьому рецепті не знімаю. Для кращого маринування риби на шкірі потрібно зробити надрізи ножем. Виходить дуже ніжна і смачна риба з хрусткими плавничками.

Покроковий рецепт