Канапе з вялених помідорів з моцарелою

Канапе з вялених помідорів з моцарелою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Канапе з в’ялених помідор з моцарелою – суто італійська закуска.

Інгредієнти

Помідори в’ялені – .
Моцарелла – (міні)
Соус “Песто” – .
Базилік – .
Шпажки – .

Як приготувати Канапе з в’ялених помідорів з моцарелою

Готуватися 5 хвилин і завжди прикрасить Ваш стіл і порадує гостей!

Покроковий рецепт

Беремо в’ялений помідор. Як приготувати в’ялені помідори можна прочитати тут. Шпажкою протикаємо один кінець. Нанизуємо міні моцарелу.

Надягаємо другий кінець помідора.

Викладаємо все на тарілку.

На кожну моцарелу викладаємо трохи (з горошину, може трохи більше) соусу Песто. Соус можна купити готовий, а можна легко приготувати вдома. Подивіться як приготувати соус Песто. Прикрашаємо базиліком. Закуска йде на «Ура»! Приємного апетиту!