Каннеллоні, фаршировані фета і помідорами

Каннеллоні, фаршировані фета і помідорами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для початку нагріємо води в електрочайнику. Окропом ошпарим наші помідорчики, для того, щоб з них можна було зняти шкірку. Знімаємо цю шкірку і нарізаємо помідори невеликими кубиками приблизно 200 грам. Решта поки перекладаємо в форму від блендера і відставляємо.

Далі дістаємо глибоку миску в неї викладаємо сир фета і розминаємо його за допомогою виделки. До сиру додаємо нарізані помідори і ретельно перемішуємо. Беремо форму від блендера з помідорами і подрібнюємо блендером їх. В отриману масу необхідно покришити зелень і перемішати за допомогою дерев’яної ложки або якого-небудь іншого предмета. Солимо і перчимо за смаком. Виходить такий своєрідний соус.

Далі дістаємо самі каннеллоні. Приготованою раніше фета з помідорами нафаршируємо ці італійські трубочки. Беремо форму для запікання. У неї викладаємо нафаршировані каннеллоні і зверху повністю покриваємо їх томатним соусом і розрівнюємо. Ставимо в такому стані в духовку – запікатися.

Готуються каннеллоні, фаршировані фета і помідорами, в розігрітій завчасно до 180 градусів за Цельсієм, духовці. Близько 40-ка хвилин. Однак готування складається з 2 процесів. Як тільки Ви поставите форму в духовку необхідно натремо на середню тертку сир і через 20 хвилин їм посипати безпосередньо саме блюдо в духовці. Після чого духовку закриваємо ще на 20 хвилин.

Після закінчення зазначеного часу каннеллоні, фаршировані фета і помідорами, готові до вживання. Дістаємо їх з духовки ріжемо на порції і подаємо на стіл.