Капуста по-корейськи

Капуста по-корейськи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Крупно порізати молоду капусту («шашечками»).

Приготувати маринад: у холодній воді розчинити сіль і додати оцтову есенцію. Залити маринадом капусту, щоб він повністю покрив її. Залишити на кілька годин (можна на ніч).

Заправити капусту спеціями і тиском часником. Можна додати дрібно нарізаний гострий перець.

Нарізати цибулю півкільцями, обсмажити на олії до золотистого кольору.

Заправити капусту зі спеціями обсмаженою цибулею. Добре перемішати і дати постояти пару годин у холодильнику, після чого його можна подавати до столу. Салат відмінно зберігається кілька днів в холодильній камері.