Капуста, тушкована з баклажанами і фаршем

Капуста, тушкована з баклажанами і фаршем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Першим ділом приймемось за подрібнення баклажана. Якщо у вас плід молодий, то можна шкірку з нього не очищати. На обробній поверхні баклажани нарізаємо кубиками.

Прогріваємо оптимально на сковороді рослинне масло. Нарізку з баклажана викладаємо для обжарювання в сковороду.

Теркою подрібнюємо очищену морквину, промінь нарізаємо шматочками. Нарізку з овочів перекладаємо до баклажанів.

Продовжуємо мучити інгредієнти на сковороді. Паралельно цьому процесу білокачанну капусту шаткуємо. Перекладаємо подрібнену капусту на сковороду. Приправляємо сіллю і меленим перцем. Перемішуємо.

Тушкуємо капусту з овочами 10 хвилин, потім перекладаємо на сковороду шматочки м’ясного фаршу. Якщо є необхідність, досолює, потім перемішуємо.

Тушкуємо до готовності всіх інгредієнтів.

Ситне і апетитне блюдо з білокачанної капусти готове, всім приємної трапези!