Першим ділом приймемось за подрібнення баклажана. Якщо у вас плід молодий, то можна шкірку з нього не очищати. На обробній поверхні баклажани нарізаємо кубиками.
Прогріваємо оптимально на сковороді рослинне масло. Нарізку з баклажана викладаємо для обжарювання в сковороду.
Теркою подрібнюємо очищену морквину, промінь нарізаємо шматочками. Нарізку з овочів перекладаємо до баклажанів.
Продовжуємо мучити інгредієнти на сковороді. Паралельно цьому процесу білокачанну капусту шаткуємо. Перекладаємо подрібнену капусту на сковороду. Приправляємо сіллю і меленим перцем. Перемішуємо.
Тушкуємо капусту з овочами 10 хвилин, потім перекладаємо на сковороду шматочки м’ясного фаршу. Якщо є необхідність, досолює, потім перемішуємо.
Тушкуємо до готовності всіх інгредієнтів.
Ситне і апетитне блюдо з білокачанної капусти готове, всім приємної трапези!