Страви на кожен день.
Інгредієнти
яловичина – 300 р. | |
капуста – 1/2 качана звичайного розміру | |
цибулина – 1 шт. | |
універсальна приправа – 1,5 ч. л. | |
сіль, перець – за смаком |
Листопад… сама пора для капусти. Її можна готувати нескінченно, т. к. смак завжди різний. Ось один з можливих варіантів її приготування.
Покроковий рецепт
З вилка прибрати верхівку, щоб залишилися видно тільки чисті листки.
Капусту дрібно покришити.
Цибулину настругати півкільцями.
М’ясо розрізати на шматки і кинути в каструлю. Для готування потрібна велика ємність. Смажити м’ясо потрібно на невеликому полум’ї до готовності. Під час смаження м’ясо посипати універсальною приправою, все гарненько розмішати.
Рукою зачерпнути оберемок капусти і покласти її поверх м’яса. Через 30 секунд ще зачерпнути оберемок капусти, покласти її в ємність з м’ясом і розмішати. Продовжувати підкладати капусту поки вона не закінчиться.
Після того, як всю капусту поклали, готуємо її поки вона не стане твердою на смак, на це потрібно витратити близько 10-15 хвилин. При необхідності посолити або поперчити.