Капуста тушкована з мясом

Капуста тушкована з мясом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Листопад… сама пора для капусти. Її можна готувати нескінченно, т. к. смак завжди різний. Ось один з можливих варіантів її приготування.

Покроковий рецепт


З вилка прибрати верхівку, щоб залишилися видно тільки чисті листки.

Капусту дрібно покришити.

Цибулину настругати півкільцями.


М’ясо розрізати на шматки і кинути в каструлю. Для готування потрібна велика ємність. Смажити м’ясо потрібно на невеликому полум’ї до готовності. Під час смаження м’ясо посипати універсальною приправою, все гарненько розмішати.

Рукою зачерпнути оберемок капусти і покласти її поверх м’яса. Через 30 секунд ще зачерпнути оберемок капусти, покласти її в ємність з м’ясом і розмішати. Продовжувати підкладати капусту поки вона не закінчиться.

Після того, як всю капусту поклали, готуємо її поки вона не стане твердою на смак, на це потрібно витратити близько 10-15 хвилин. При необхідності посолити або поперчити.