Капустяний салат із зеленим перцем і огірком

Капустяний салат із зеленим перцем і огірком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Тонко нашаткувати капусту за допомогою ножа або спеціальної овочерізки.

Нарізати тонкою соломкою зелений болгарський перець. Можна використовувати пікантний перчик халапеньо.

Нашаткувати огірок соломкою.

Додати в салат сіль, лимонний і гострий перець. Влити винний оцет за смаком і оливкове масло. Винний оцет можна замінити на яблучний або рисовий, а оливкова олія – на кукурудзяна, гарбузове чи рафіновану соняшникову.

Перемішати холодну закуску і дати страві настоятися. За бажанням, можна додати в салат зелень або ріпчасту цибулю.

Подавати закуску до столу. Приємного апетиту!