Капустяний салат з лососем, огірками та яблуками

Капустяний салат з лососем, огірками та яблуками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Салат з білокачанної капустою, слабосоленим лососем, свіжими огірками та яблуками

Інгредієнти

Капуста білокачанна – ¼ невеликого качана
Філе лосося – 200 гр.
Огірок – 1 шт.
Яблуко – ½ шт.
Рослинне масло – 3 ст. л.
Бальзамічний оцет – 1 ст. л.
Сіль – за смаком
Волоські горіхи – 3 шт.

Як приготувати Капустяний салат з лососем, огірками та яблуками

Я обожнюю робити салати такого типу. Вони виглядають як ресторанні, завжди вишукані ефектні. Якщо приготувати такий салат, можна навіть у звичайний будній день влаштувати невеличке свято – посидіти з коханою з легким ненав’язливим вечерею і з келихом вина

Покроковий рецепт

1. Капусту помити, обсушити, тонко нарізати. Трохи посолити і пом’яти руками. Красиво розкласти на тарілці.


2. Огірок вимити, обсушити і нарізати тонкими косими кільцями. Це можна зробити за допомогою овочечистки. Викласти на капусту.


3. Філе лосося нарізати скибочками і обсмажити на рослинному маслі. Остудити і розкласти між кільцями огірка.


4. Яблуко помити, обсушити, видалити серцевину і нарізати тонкими часточками. Розкласти на салат.


5. Рослинна олія змішати з бальзамічним оцтом і полити салат.


6. Волоські горіхи порубати. Посипати ними салат.