Настає зима і поступово так улюблені багатьма огірки і помідори поступаються на нашому столі місце капусти і моркви. Капуста – чудовий овоч, підходить для приготування різноманітних страв. Сьогодні поговоримо про салати. Капуста чудово поєднується з овочами, так і з м’ясними продуктами. Для капустяних салатів підійде будь-яка заправка: олія, оцет, майонез або сметана. Смак салатів з капустою незвичайно ніжний, готується він швидко, та й ціна такого салату невелика.
Ось, наприклад, чудовий легкий капустяний салат з морквою, заправлений оцтом.
Необхідні інгредієнти: капуста, морква, цибуля, оцет, сіль, рослинне масло.
1. Для початку гострим ножем необхідно дрібно нашаткувати 500 гр. капусти, посолити і злегка пом’яти руками. Щоб краще ввібрати сіль, капуста повинна полежати.
2. Тепер необхідно натерти моркву на тертці, дрібно нарізати цибулю, а також приготувати заправку з олії, цукру та оцту.
3. Овочі покласти в миску, додати заправку і перемішати. Салат готовий. Для посилення смаку краще потримати його в холодильнику 10-15 хвилин. Виходить дуже смачний і легкий салат, який простий у приготуванні.