Для рецепту беремо дрібних карасів.
Очищаємо рибку від луски, використовуючи ножик, потрошимо. Обов’язково видаліть чорну плівку всередині черевця, оскільки вона гірчить. Підготовлену рибу натерти сіллю і меленим перцем зовні і всередині теж. Приберіть поки карасів в сторону, щоб приступити до приготування начинки.
Очищаємо моркву і ріпчасту цибулю. Морквину для начинки натираємо, а ось лук наріжемо у формі півкілець.
На сковороді прогріваємо рослинне масло, а потім у нього переправляємо овочі. Тушкуємо овочі до м’якості, а потім трохи охолоджуємо.
Підготовленою начинкою фаршируємо карасів, укладаючи її всередину черевця.
Нафаршированих карасиків поміщаємо в змащену маслом форму для запікання. Зверху карасів змащуємо майонезом.
Відправляємо нафаршированих карасів в духовку на 35 хвилин (температура – 210 градусів).
Карасі, фаршировані цибулею та морквою, в духовці готові! Приємного апетиту!