Карась, фарширований овочами, запечена в духовці

Карась, фарширований овочами, запечений в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для рецепту беремо дрібних карасів.

Очищаємо рибку від луски, використовуючи ножик, потрошимо. Обов’язково видаліть чорну плівку всередині черевця, оскільки вона гірчить. Підготовлену рибу натерти сіллю і меленим перцем зовні і всередині теж. Приберіть поки карасів в сторону, щоб приступити до приготування начинки.

Очищаємо моркву і ріпчасту цибулю. Морквину для начинки натираємо, а ось лук наріжемо у формі півкілець.

На сковороді прогріваємо рослинне масло, а потім у нього переправляємо овочі. Тушкуємо овочі до м’якості, а потім трохи охолоджуємо.

Підготовленою начинкою фаршируємо карасів, укладаючи її всередину черевця.

Нафаршированих карасиків поміщаємо в змащену маслом форму для запікання. Зверху карасів змащуємо майонезом.

Відправляємо нафаршированих карасів в духовку на 35 хвилин (температура – 210 градусів).

Карасі, фаршировані цибулею та морквою, в духовці готові! Приємного апетиту!