Карась у сметані

Карась у сметані – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Готуємо продукти: рибки чистимо, видаляємо зябра, промиваємо. Часник чистимо. Видавлюємо сік з лимона. Бажано просіяти борошно.


2. Карасів солимо, перчимо, робимо невеликі розрізи (поздовжні). Потім, рибку потрібно обваляти в борошні. Паніровку злегка присаливаем.


3. Засмажуємо з обох сторін протягом 6 хвилин на сильному вогні. Повинна утворитися апетитна зажаристая скоринка.

4. Рибки викладаємо на деко, закритий фольгою. На кожну тушку видавлюємо зубчик часнику, поливаємо лимонним соком.

5. Заливаємо риби сметаною, пакуємо в фольгу.

6. Йдіть в духовку при температурі 220 – 230 градусів на 15 хвилин. При подачі прикрашаємо лимонними часточками.