Пропонуємо посмажити на сковороді карасів разом з морквою і цибулею. Причому, овочі будуть всередині рибки.
Інгредієнти
Карась – 4 шт. | |
Морква – 1 шт. | |
Цибуля – 1 шт. | |
Борошно – 3 ст. л. | |
Масло рослинне – 50 мл | |
Сіль – за смаком | |
Перець мелений – за смаком |
Приготувати карасів з начинкою з пасерованих овочів можна по-різному: запекти, приміром, згасити. Ми посмажимо їх на сковороді в рослинному маслі. Карасі у нас невеликого розміру, тому не будемо видаляти з них голови і хвости. Подробиці смаження карасів з морквою і цибулею – у нас в рецепті.
Покроковий рецепт
Беремо потрібні інгредієнти для рибного рецепта.
Карася очищаємо від луски, потрошимо. Добре промиваємо. Натираємо сіллю і меленим перцем.
Для начинки використовуємо очищену моркву і ріпчасту цибулю. Моркву натираємо, ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями.
Подрібнені овочі пасеруємо в сотейнику до м’якого стану.
Овочеву начинку кладемо всередину черевця карася.
Фаршированого карася тепер слід обваляти в борошні.
Підготовленого карася відправляємо на сковороду в розігріту олію. Смажимо до скориночки з двох сторін.
Угощаемся на здоров’я смачною фаршированої смаженої рибою . Приємного всім перекусу!