Страва не дуже складне в приготуванні, витрат часу особливо не потребує.
Покроковий рецепт
Підготувати всі інгредієнти для приготування каррі з філе білої риби.
У блендер скласти перець чилі мелений, коріандр, кумін, кардамон, часник, імбир, куркуму, оцет і перемолоти в пасту.
На середньому вогні розігріти олію, додати порізаний півкільцями цибулю. Обсмажити до золотистого кольору.
Додати пасту, перемішати і обсмажити близько 3 хвилин.
Влити кокосове молоко, перемішати.
Додати перець чилі цілий і порізані на кілька частин помідори. Довести до кипіння, проварити 5-7 хвилин, посолити. Соус готовий.
Філе риби порізати і скласти в горщик, залити соусом, посипати порізаної кінзою. Поставити в холодну духовку, включити її на 200 градусів. Готувати близько 30 хвилин.
Блюдо готове. Традиційно в Індії його подають з відвареною рисом. Приємного апетиту!