Ніжна і легка в приготуванні – картопелька з грибною начинкою.
Інгредієнти
Картопля – 5 шт. | |
Цибуля репчптый – 1/2 шт. | |
Сметана – 1 ст. л. | |
Кріп – 5 гр. | |
Гриби – 50 гр. | |
Вершкове масло – 20 гр. | |
Сіль – 5 гр. | |
Спеції – 5 гр. |
Смачний, вершковий і ароматний фарширований картопля в духовці – це швидке і дуже легке блюдо, яке і виглядає красиво і на смак сподобається любителям вишуканих гарнірів. Блюдо підійде як до звичайного вечері, так і для особливих випадків. А фарширувати картопельку можна і грибами, м’ясом і овочами. Виходить смачно і ароматно. З грибочками страва набуває приємний запах і аромат вершкового масла та печериць. Подавайте картопельку зі сметанкою або сметанним соусом.
Покроковий рецепт
Підготувати всі інгредієнти для фаршированої картопельки. Гарненько вимити гриби і зелень, очистити цибулю і картоплю.
Нашаткувати дрібним кубиком печериці і половинку цибулини.
Розтопити шматочок вершкового масла на гарячій сковорідці. Масло ніжно розкриє смак грибів і додадуть начинці вершкового аромату.
Відправити нашатковану цибулю і грибочки обсмажуватися на маслечко до готовності.
Вирізати серединки картоплі досить глибоко, щоб було зручно закладати начинку.
До обсмажених печерицям додати нарізану зелень кропу.
Натерти картоплю сіллю і спеціями і помістити в жароустойчивую форму.
Вниз поглиблення викласти трошки сметанки.
запікати близько 40 хвилин
Викласти в кожну серединку приготовані гриби. Можна також натерти поверх грибочків сир. Відправити фарширований картопля запікатися в духовку приблизно на сорок хвилин, до м’якості картоплі.
Подавати картоплю зі сметаною і будь-м’ясним блюдом. Приємного апетиту!