Картопля, фарширована індичкою

Картопля, фарширована індичкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Звичайний картопля перетворюється на шедевр, якщо приготувати його не звичайним, звичним способом. Для тих, хто любить пожирніше, фарш можна взяти свинячий або змішаний зі свининою.

Інгредієнти

Картопля – 9 шт
Фарш індички – 300 р.
Цибуля ріпчаста – 1 середня головка
Сіль – за смаком
Перець – за смаком
Яйце – 1 шт.

Як приготувати Картоплю, фарширований індичкою

Красиве і смачне блюдо. Підійде як для святкового столу, так і для сімейної вечері.

Покроковий рецепт


Фарш індички кладемо в глибоку миску, додаємо сіль і перець, перемішуємо, додаємо одне яйце.

Цибулю тремо на тертці, додаємо у фарш, все добре перемішуємо.


Готуємо картоплю: очищаємо, моєму, зрізаємо низ, щоб картоплини стояли. Ножем або маленькою ложкою робимо поглиблення в середині картоплин. Обов’язково добре змащуємо кожну сумішшю масла, майонезу, приправ за смаком і солі, щоб вона була м’якою.

Заповнюємо їх фаршем, змащуємо тієї ж сумішшю з майонезу, олії, приправ і солі.

Сир тремо на дрібній тертці, посипаємо зверху. Наливаємо води приблизно до середини картоплин. Ставимо в розігріту духовку, готуємо на помірному вогні 1 годину.

Готову картоплю викладаємо на тарілку, подаємо! Приємного апетиту!