Картопля фарширована мясом

Картопля фарширована мясом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цей рецепт дивно простий, але викличе великий інтерес у гостей і домочадців

Інгредієнти

картопля – 2 кг
фарш свинячий або яловичий – 500гр
цибулина – 1 шт
Соняшникова олія – 100 мл
сіль і перець – за смаком
томатна паста – 1 ст. л.

Як приготувати Картопля фарширована м’ясом

Ще з часів Петра Великого картоплю став незамінним продуктом на нашому столі. Смачних страв з картоплею просто не злічити. Вашій увазі нижче представлений рецепт незвичайного, але дуже простого і смачної страви з картоплі. Їм можна прикрасити як святковий стіл, так і повсякденний вечерю.

Покроковий рецепт

Спочатку вибрати більш круглий середніх або великих розмірів картоплю, очистити від шкірки

За допомогою спіралеподібного ножа просвердлити отвори в картоплі

Фарш поперчити і посолити

Після заповнити кожне отвір картоплі готовим фаршем.

Картоплю кладемо в казанок для випікання. Отримані спіральки теж можна додати. Після приготування вони не менш смачні. Але можна ними скористатися на свій розсуд (зварити в пюре або викинути).

Потім робимо зажарку з цибулею, після виключення додаємо томатну пасту

Засмажку додаємо в картоплю. Доливаємо 1 склянка води, сіль за смаком. І кладемо в духовку для випікання.
Випікаємо картопля 40 хв до готовності.