Цей рецепт дивно простий, але викличе великий інтерес у гостей і домочадців
Інгредієнти
картопля – 2 кг | |
фарш свинячий або яловичий – 500гр | |
цибулина – 1 шт | |
Соняшникова олія – 100 мл | |
сіль і перець – за смаком | |
томатна паста – 1 ст. л. |
Ще з часів Петра Великого картоплю став незамінним продуктом на нашому столі. Смачних страв з картоплею просто не злічити. Вашій увазі нижче представлений рецепт незвичайного, але дуже простого і смачної страви з картоплі. Їм можна прикрасити як святковий стіл, так і повсякденний вечерю.
Покроковий рецепт
Спочатку вибрати більш круглий середніх або великих розмірів картоплю, очистити від шкірки
За допомогою спіралеподібного ножа просвердлити отвори в картоплі
Фарш поперчити і посолити
Після заповнити кожне отвір картоплі готовим фаршем.
Картоплю кладемо в казанок для випікання. Отримані спіральки теж можна додати. Після приготування вони не менш смачні. Але можна ними скористатися на свій розсуд (зварити в пюре або викинути).
Потім робимо зажарку з цибулею, після виключення додаємо томатну пасту
Засмажку додаємо в картоплю. Доливаємо 1 склянка води, сіль за смаком. І кладемо в духовку для випікання.
Випікаємо картопля 40 хв до готовності.