Картопля по-індійськи (тушкована)

Картопля по-індійськи (тушкована) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Очищені бульби картоплі, нарізати на шматки розміром 2*2 см. Якщо картоплю дрібний можна нарізати на половинки або четвертинки.

Моркву очистити і крупно нарізати.



На сковороду разом з дрібкою солі викласти гірчицю і зіру. Обсмажити до появи аромату. Розтопити масло і викласти моркву.

Чищений цибулю нарізати великими шматками.

Викласти до моркви. Обсмажувати до придбання цибулею прозорості. Додати куркуму і готувати 3 хв.

Перекласти овочі в каструлю. Зверху засипати картоплею і влити фільтровану гарячу воду до верхнього рівня овочів.

Поставити варитися на 30-40 хв. Вогонь повинен бути тихий, щоб картопля під час варіння не розвалився. Коли картопля стане м’яким всипати паприку, сіль і покласти крупно нарізані часточки часнику. Вимкнути через 10 хв.