Очищені бульби картоплі, нарізати на шматки розміром 2*2 см. Якщо картоплю дрібний можна нарізати на половинки або четвертинки.
Моркву очистити і крупно нарізати.
На сковороду разом з дрібкою солі викласти гірчицю і зіру. Обсмажити до появи аромату. Розтопити масло і викласти моркву.
Чищений цибулю нарізати великими шматками.
Викласти до моркви. Обсмажувати до придбання цибулею прозорості. Додати куркуму і готувати 3 хв.
Перекласти овочі в каструлю. Зверху засипати картоплею і влити фільтровану гарячу воду до верхнього рівня овочів.
Поставити варитися на 30-40 хв. Вогонь повинен бути тихий, щоб картопля під час варіння не розвалився. Коли картопля стане м’яким всипати паприку, сіль і покласти крупно нарізані часточки часнику. Вимкнути через 10 хв.