Картопля по-мексиканськи – ідеальний гарнір на швидку руку з простих і доступних інгредієнтів. Яскраві смакові якості і насичений аромат в одній тарілці!
Інгредієнти
Картопля – 450 г | |
Мексиканська суміш – 150 г | |
Сіль – за смаком | |
Рослинна олія – 2 ст. л. | |
Кріп – невеликий пучок | |
Спеції – за смаком |
Картопля з овочами по-мексиканськи – це красиве в подачі і просте у приготуванні блюдо. Такий гарнір складається з мінімуму інгредієнтів і стане справжньою паличкою до приходу нежданих гостей. Картопля з овочами виходить яскравим, ароматним і дуже-дуже смачним. Рекомендується гарнір подавати зі сметанним, кисло-солодким, лимонним або часниковим соусом. Він відмінно підкреслить м’ясні страви, салати зі свіжих овочів і рибні закуски.
Покроковий рецепт
Для початку, потрібно подрібнити картоплю на часточки.
Посипати овоч сіллю і прянощами, гарненько перемішати.
Додати мексиканську овочеву суміш. Як правило, у такий набір входять: стручкова квасоля, болгарський перець, бейбі кукурудза, синій лук, морква і чилі.
Додати лимонний соус або домашній майонез, змішаний з гірчицею. Влити дві ложки рослинної олії і ретельно перемішати овочі.
Викласти овочі для гарніру у форму для запікання. Накрити кришкою і готувати в духовій шафі 45 хвилин при температурі 180 градусів.
Готову картоплю з овочами присипати кропом або іншою зеленню за смаком.
Тепер можна подавати ароматні овочі до столу. Такий картопля ідеально доповнить кисло-солодкий соус, м’ясні та рибні страви. Приємного апетиту!