Рецепт привезений з індійського міста Мумбаї. Дуже цікаве блюдо з простих продуктів. Можна використовувати як гарнір і як основне блюдо (для вегетаріанців).

Інгредієнти
| Картопля свіжий – 0,7 кг. | |
| Помідори свіжі – 0,5 кг. | |
| Масло рослинне – 3 столові ложки | |
| Масло вершкове – 50 гр. | |
| Кмин – 1 чайна ложка | |
| Насіння гірчиці – 1 столова ложка | |
| Перець чорний мелений – 0,5 чайної ложки | |
| Перець гострий – 1 стручок | |
| Куркума – 1 чайна ложка | |
| Корінь імбиру – 50 гр. | |
| Коріандр цілий – 0,5 столової ложки | |
| Коріандр мелений – 0,5 столової ложки | |
| Кориця – 1/4 чайної ложки | |
| Сіль – за смаком |
Як приготувати Картоплю по-мумбайски
Сторінка: 1 2
