Картопля, тушкована з куркою і томатами

Картопля, тушкована з куркою і томатами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Курку нарізаємо шматочками такого розміру, як вам подобається. Складаємо м’ясо на сковорідку, заливаємо холодною водою, солимо і ставимо на плиту вариться. Після закипання води м’ясо повинно кипіти 20 хвилин.




Готуємо овочі. Чистимо картоплю й нарізаємо її соломкою, моркву почистити і також режим соломкою, можна натерти на тертці, але соломкою виходить смачніше. Цибулю чистимо і режим кубиками, миємо й нарізаємо помідори.



Звільняємо сковорідку злив бульйон з м’ясом в іншу ємність. У сковорідку наливаємо олію, далі викладаємо м’ясо і смажимо його до золотистої скоринки, викладаємо цибулю, моркву, помідори і приправи за вашим смаком, тушкуємо на середньому вогні під кришкою постійно помішуючи.


Потім спускаємо картоплю, ще раз солимо і наливають невелику кількість бульйону (його не повинно бути багато, щоб не вийшов суп). Доводимо до кипіння і ставимо на повільний вогонь тушкуватися.
Необхідно стежити, щоб картопля не підгоріла і вчасно перемішувати.


Як тільки картопля зварилася додаємо свіжу або суху зелень, ще раз перемішуємо і чекаємо ще п’ять хвилин.

Картопля тушкована з куркою готовий. Приємного апетиту!