Печена картопля з вешенками і сметаною – лісове задоволення на вашій кухні!
Інгредієнти
Мускатний горіх – щіпка | |
Картопля – 6 шт. | |
Гливи – 100 г | |
Печериці – 100 г | |
Сметана – 3 ст. л. | |
Цибуля – 1 шт. | |
Морська сіль з травами – за смаком |
Запечена картопля з вешенками в сметані – це смачне і ароматне блюдо найпростішого приготування. Поєднання інгредієнтів в цій страві є класично, але від цього не менш смачним. В процесі приготування можна урізноманітнити гарнір за смаком – лисичками, опеньками або насиченими в ароматі білими грибами.
Покроковий рецепт
Для початку, потрібно вимити очищену картоплю і нарізати на невеликі часточки.
Гарненько натерти порізану картоплю крупною морською сіллю з травами. Прянощі можна вибирати за смаком – розмарин, чебрець, орегано, базилік або лемонграс. Також, хорошим вибором стане копчена паприка і сушені томати.
Додати жирну сметану в картоплю, перекладений у форму для запікання.
Подрібнити великими скибочками вимиті і висушені гриби – гливи та печериці.
Додати гриби до картоплі, перемішати і відправити в духову шафу – запікати до м’якості картоплі Орієнтовно – 45 хвилин в глиняному посуді.
Ароматна картопля з пряним лісовим ароматом готовий!
Насолоджуйтеся смачною і дуже ситним блюдом.
Приємного апетиту!