Для початку, потрібно вимити очищену картоплю і нарізати на невеликі часточки.
Гарненько натерти порізану картоплю крупною морською сіллю з травами. Прянощі можна вибирати за смаком – розмарин, чебрець, орегано, базилік або лемонграс. Також, хорошим вибором стане копчена паприка і сушені томати.
Додати жирну сметану в картоплю, перекладений у форму для запікання.
Подрібнити великими скибочками вимиті і висушені гриби – гливи та печериці.
Додати гриби до картоплі, перемішати і відправити в духову шафу – запікати до м’якості картоплі Орієнтовно – 45 хвилин в глиняному посуді.
Ароматна картопля з пряним лісовим ароматом готовий!
Насолоджуйтеся смачною і дуже ситним блюдом.
Приємного апетиту!