Картопля в духовці з вешенками, шампіньйонами в сметані

Картопля в духовці з вешенками, шампіньйонами в сметані – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для початку, потрібно вимити очищену картоплю і нарізати на невеликі часточки.

Гарненько натерти порізану картоплю крупною морською сіллю з травами. Прянощі можна вибирати за смаком – розмарин, чебрець, орегано, базилік або лемонграс. Також, хорошим вибором стане копчена паприка і сушені томати.

Додати жирну сметану в картоплю, перекладений у форму для запікання.

Подрібнити великими скибочками вимиті і висушені гриби – гливи та печериці.

Додати гриби до картоплі, перемішати і відправити в духову шафу – запікати до м’якості картоплі Орієнтовно – 45 хвилин в глиняному посуді.

Ароматна картопля з пряним лісовим ароматом готовий!

Насолоджуйтеся смачною і дуже ситним блюдом.

Приємного апетиту!