Картопля з реберцями в томатному соусі – ситне друге блюдо гостро-солодким присмаком!
Інгредієнти
Картопля – 6 шт. | |
Часник – 3 зубки | |
Томати консервовані – 5 шт. | |
Зелень – невеликий пучок | |
Сіль – за смаком | |
Зелена цибуля – невеликий пучок | |
Рослинна олія – 2 ст. л. | |
Копчені свинячі ребра – 3 шт. | |
Суміш перців – за смаком | |
Цибуля ріпчаста – 2 шт. |
Запечена картопля в томатному соусі з копченими свинячими ребрами – це пікантний і дуже простий у приготуванні гарнір з насиченим смаком. Страва багата відтінками стиглих томатів, гострої ноткою і солодким нюансом. Копчені ребра додають гарніру цікавий аромат багаття. Таке блюдо ідеально для домашнього приготування, а також – в казані на природі.
Покроковий рецепт
Вимитий і очищений картопля нарізати на великі кубики.
Викласти картоплю в форму для запікання. Подрібнити товстими півкільцями цибулю.
Завантажити в блендер рубану зелень і зубчики часнику.
Влити олію, додати спеції за смаком і очищені від шкірки консервовані томати. Збити суміш у полугустой соус.
Щедро полити заправкою порізану картоплю з цибулею. Перемішати інгредієнти і поперчити за смаком.
Додати в блюдо копчені свинячі ребра.
Відправити пікантний і смачний гарнір духова шафа – запікати при 180 градусів не менше 45 хвилин.
Подавати гарячу картоплю з копченими реберцями до столу.
Друге страву з картоплі відмінно доповнить як святковий стіл, так і домашній вечерю. Приємного апетиту!