Вимитий і очищений картопля нарізати на великі кубики.
Викласти картоплю в форму для запікання. Подрібнити товстими півкільцями цибулю.
Завантажити в блендер рубану зелень і зубчики часнику.
Влити олію, додати спеції за смаком і очищені від шкірки консервовані томати. Збити суміш у полугустой соус.
Щедро полити заправкою порізану картоплю з цибулею. Перемішати інгредієнти і поперчити за смаком.
Додати в блюдо копчені свинячі ребра.
Відправити пікантний і смачний гарнір духова шафа – запікати при 180 градусів не менше 45 хвилин.
Подавати гарячу картоплю з копченими реберцями до столу.
Друге страву з картоплі відмінно доповнить як святковий стіл, так і домашній вечерю. Приємного апетиту!