Картопля з копченими реберцями в духовці

Картопля з копченими реберцями в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Вимитий і очищений картопля нарізати на великі кубики.

Викласти картоплю в форму для запікання. Подрібнити товстими півкільцями цибулю.

Завантажити в блендер рубану зелень і зубчики часнику.

Влити олію, додати спеції за смаком і очищені від шкірки консервовані томати. Збити суміш у полугустой соус.

Щедро полити заправкою порізану картоплю з цибулею. Перемішати інгредієнти і поперчити за смаком.

Додати в блюдо копчені свинячі ребра.

Відправити пікантний і смачний гарнір духова шафа – запікати при 180 градусів не менше 45 хвилин.

Подавати гарячу картоплю з копченими реберцями до столу.

Друге страву з картоплі відмінно доповнить як святковий стіл, так і домашній вечерю. Приємного апетиту!