Картопля запечена з грибами і мясом у горщиках

Картопля запечена з грибами і мясом у горщиках – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.




Першим ділом краще підготувати всі продукти. Начистити і нарізати картоплю кубиками, цибулю порізати дрібно, моркву почистити і потерти на курпную тертку. Зелень дрібно нарізати. Все перемішати і посолити


М’ясо нарізати невеликими кубиками. Розігріти сковороду , обсмажити 2 хвилини на сильному вогні. Посолити і додати спеції до м’яса


Гриби нашаткувати і обсмажити, можна до напівготовності.


Додати гриби до картоплі із зеленню і морквою , добре перемішати ,укласти в горщики. Потім викласти м’ясо і помідори, попередньо нарізати їх півколом або як вам захочеться, це не принципово. Потім залити сметаною або майонезом.

Залити в горщики трохи води приблизно 30 мл , і поставити в розігріту духовку до 180 градусів приблизно на 40 хвилин . Після того як в горщиках картопля і м’ясо буде майже готове , витягнути з духовки і зверху потерти сир. Це потрібно для того, щоб сир розплавився, а не спікся.

Наша страва готова! Можна подавати до столу