Для додання красивого жовтого кольору готового блюда, обов’язково додайте куркуму.
Інгредієнти
Картопля – 1-1.5 кг | |
Сало – 200-250 грам | |
Сіль, перець, спеції – за смаком | |
Петрушка – 3-4 гілочки | |
Часник – 3 зубчики |
Ні з одним овочем немає такого розмаїття рецептів і страв з картоплі. Картопля варена, пареная, жарена, пюре, в мундирах і т. д. і т. п. Одне з найсмачніших страв хочу Вам запропонувати приготувати. Оцінять добре його чоловіки, завжди готую чоловікові до вечері це страва, коли потрібно, щось попросити, так жіноча хитрість.
Покроковий рецепт
Нарізаємо сало і викладаємо на деко. Ріжемо не дрібно, щоб не згоріло в процесі приготування, має подтопиться. Середніми шматочками, я нарізала брусками.
Чистимо і нарізаємо картоплю. Відправляємо до сала в деко
Солимо, перчимо і приправляємо спеціями. Я використовую прованські трави, суміш перців і обов’язково куркуму, вона додасть гарний колір.
Йдіть в розігріту духовку до 250 градусів на 45 хвилин, перемішуємо через кожні 15 хвилин. В кінці приготування посипаємо натертим часником і петрушкою. Перемішуємо і залишаємо відпочивати в выключеной духовці 10 хвилин.
Смакота під домашні соління.
Приємного апетиту!