Приготувати смачний і соковитий картоплю з м’ясом можна різноманітними кулінарними способами. Ми пропонуємо ці інгредієнти тушкувати в духовці. Виходить смачно і апетитно!
Інгредієнти
Картопля – 4 шт. | |
Морква – 1 шт. | |
Цибуля ріпчаста – 1 шт. | |
Свинина – 400 г м’якоть | |
Масло рослинне – 30 мл | |
Вода – 150 мл | |
Сіль – за смаком | |
Перець чорний мелений – за смаком | |
зелень сушена – за смаком |
Для того, щоб приготувати в духовці картоплю з м’ясом, нам потрібно жароміцний форма та фольга (або кришка). Крім картоплі і свинини візьміть для рецепта моркву і цибулю ріпчасту. Спеції і сушена зелень зробить блюдо пікантним. Подробиці в нашому рецепті.
Покроковий рецепт
Промиваємо картопляні бульби, очищаємо їх шкірки. Нарізаємо картоплю середніми за розміром шматочками-кубиками. Викладаємо нарізку з картоплі в жароміцну форму, солимо.
Ріпчасту цибулю нарізаємо тонкими півкільцями, моркву натираємо. Укладаємо нарізку з овочів на картопляний шар. Присипаємо зверху сушеною зеленню, перчимо небагато.
Свинину нарізаємо шматочками. Солимо, перемішуємо. Викладаємо шматочки м’яса зверху овочів. Зверху поливаємо інгредієнти рослинним маслом.
Вливаємо в форму кип’ячену воду. Накриваємо фольгою або кришкою підходящою. Ставимо в розігріту духовку на 40 хвилин. Потім фольгу прибираємо, підрум’янюємо інгредієнти ще 15-20 хвилин.
Картопля, тушкована з свининою готовий!
Приємного всім апетиту!