Промиваємо картопляні бульби, очищаємо їх шкірки. Нарізаємо картоплю середніми за розміром шматочками-кубиками. Викладаємо нарізку з картоплі в жароміцну форму, солимо.
Ріпчасту цибулю нарізаємо тонкими півкільцями, моркву натираємо. Укладаємо нарізку з овочів на картопляний шар. Присипаємо зверху сушеною зеленню, перчимо небагато.
Свинину нарізаємо шматочками. Солимо, перемішуємо. Викладаємо шматочки м’яса зверху овочів. Зверху поливаємо інгредієнти рослинним маслом.
Вливаємо в форму кип’ячену воду. Накриваємо фольгою або кришкою підходящою. Ставимо в розігріту духовку на 40 хвилин. Потім фольгу прибираємо, підрум’янюємо інгредієнти ще 15-20 хвилин.
Картопля, тушкована з свининою готовий!
Приємного всім апетиту!