Запіканка по-селянськи проста у приготуванні, ситна, смачна, не дорога, але подавати її можна не тільки до буденної обіду, але і до святкового столу.
Інгредієнти
білі гриби – 1 кг | |
картопля – 1 кг | |
цибуля – 1 кг | |
куряча грудка – 1 кг | |
сир – 0,300 кг | |
сметана – 0,5 л | |
рослинна олія – 0, 5 склянки | |
сіль – за смаком |
Це просте у приготуванні блюдо можна готувати у будні та з нагоди святкової дати. Апетитне і ситне воно припаде до смаку будь-якому гурману. Господиня, яка приймає гостей, приємно здивується, підрахувавши загальну вартість набору продуктів, з яких готується страва. Простота приготування в поєднанні з кінцевим результатом змусить регулярно згадувати про це рецепті.
Гриби можна використовувати будь-які підходящі для обсмажування, свіжі, заморожені, куплені або власноруч зібрані.
Покроковий рецепт
Гриби, курку, картоплю, цибулю обсмажити окремо до готовності, підсолити за смаком.
Перемішати в глибокій формі для запікання.
Залити сметаною.
Накрити тертим сиром.
Відправити на 35 хвилин у духовку.
Запіканка по-селянськи готова – приємного апетиту.