Запіканка по-селянськи проста у приготуванні, ситна, смачна, не дорога, але подавати її можна не тільки до буденної обіду, але і до святкового столу.

Інгредієнти
| білі гриби – 1 кг | |
| картопля – 1 кг | |
| цибуля – 1 кг | |
| куряча грудка – 1 кг | |
| сир – 0,300 кг | |
| сметана – 0,5 л | |
| рослинна олія – 0, 5 склянки | |
| сіль – за смаком |
Це просте у приготуванні блюдо можна готувати у будні та з нагоди святкової дати. Апетитне і ситне воно припаде до смаку будь-якому гурману. Господиня, яка приймає гостей, приємно здивується, підрахувавши загальну вартість набору продуктів, з яких готується страва. Простота приготування в поєднанні з кінцевим результатом змусить регулярно згадувати про це рецепті.
Гриби можна використовувати будь-які підходящі для обсмажування, свіжі, заморожені, куплені або власноруч зібрані.
Покроковий рецепт


Гриби, курку, картоплю, цибулю обсмажити окремо до готовності, підсолити за смаком.

Перемішати в глибокій формі для запікання.

Залити сметаною.

Накрити тертим сиром.

Відправити на 35 хвилин у духовку.
Запіканка по-селянськи готова – приємного апетиту.
