Набридло звичайне картопляне пюре? Пропонуємо рецепт картопляної запіканки з консервованим тунцем і сиром
Інгредієнти
Картопля – 6 шт. | |
Консервований тунець – 200 гр. | |
Яйця – 2 шт. | |
Сир Гальбанини – 200 гр. | |
Молоко – 150 мл | |
Масло вершкове – 75 гр. | |
Сіль – за смаком |
Ніжна і дуже смачна картопляна запіканка з консервованим тунцем і кільцями сиру зверху – ідеальний варіант для сімейного вечері на вихідних. Така запіканка виглядає красиво і нарядно
Покроковий рецепт
1. Картоплю помити, очистити, нарізати кубиками, залити водою і зварити до готовності.
2. У картоплю влити молоко і додати вершкове масло. Розім’яти в пюре.
3. Коли картопля трохи охолоне, додати яйця і консервований тунець. Послить. Все добре розмішати.
4. У форму, змащену рослинним маслом викласти картопляне пюре. Зверху розкласти сир Гальбанини нарізану кільцями.
5. Запекти в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці 40 хвилин.