Картопляна запіканка з тунцем і сиром

Картопляна запіканка з тунцем і сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Набридло звичайне картопляне пюре? Пропонуємо рецепт картопляної запіканки з консервованим тунцем і сиром

Інгредієнти

Картопля – 6 шт.
Консервований тунець – 200 гр.
Яйця – 2 шт.
Сир Гальбанини – 200 гр.
Молоко – 150 мл
Масло вершкове – 75 гр.
Сіль – за смаком

Як приготувати Картопляна запіканка з тунцем і сиром

Ніжна і дуже смачна картопляна запіканка з консервованим тунцем і кільцями сиру зверху – ідеальний варіант для сімейного вечері на вихідних. Така запіканка виглядає красиво і нарядно

Покроковий рецепт

1. Картоплю помити, очистити, нарізати кубиками, залити водою і зварити до готовності.


2. У картоплю влити молоко і додати вершкове масло. Розім’яти в пюре.


3. Коли картопля трохи охолоне, додати яйця і консервований тунець. Послить. Все добре розмішати.


4. У форму, змащену рослинним маслом викласти картопляне пюре. Зверху розкласти сир Гальбанини нарізану кільцями.

5. Запекти в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці 40 хвилин.