6 порцій, як основне блюдо
Покроковий рецепт
Розігріти духовку до 200 ° С.
Форму для випічки (у мене 13×9) злегка змастити маслом. У сковороді на невеликому вогні обсмажити скибочки бекону, додати цибулю, обсмажити до прозорості. Додати жовтий солодкий перець, часник, помідори, трохи солі. Смажити близько 5 хвилин. Вимкнути вогонь і дати трохи охолонути.
В окремій мисці збити яйця, додати молоко, сіль, чорний перець, перемішати. Додати тертий сир, знову перемішати. Картоплю почистити, порізати кільцями, викласти у форму, зверху викласти суміш бекону і овочів, залити сирно-яєчної сумішшю. Запікати близько 40 хвилин до готовності картоплі.
Приємного апетиту!