Отже, починаємо з того, що нарізаємо м’ясо на шматочки. Наливаємо на сковороду 1 ст. л. рослинного масла і починаємо смажити.
Цибулю чистимо, нарізаємо і відправляємо до м’яса. Додаємо сіль, приправи і гарненько обсмажуємо.
Борошно і сметану змішуємо, додаємо сіль і воду. Ретельно перемішуємо.
Виливаємо в м’ясо продовжуємо тушкувати.
Поки м’ясо готується, чистимо картоплю відварюємо і робимо пюре. Я ще додаю в пюре кріп, бо дуже його люблю і запах дуже приємний.
Коли підлива загусне і м’ясо добре протушкується, викладаємо на тарілку картоплю.
Поливаємо картопля м’ясною підливою. Приємного апетиту!