Картопляне пюре з мясом і підливою

Картопляне пюре з мясом і підливою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Отже, починаємо з того, що нарізаємо м’ясо на шматочки. Наливаємо на сковороду 1 ст. л. рослинного масла і починаємо смажити.

Цибулю чистимо, нарізаємо і відправляємо до м’яса. Додаємо сіль, приправи і гарненько обсмажуємо.

Борошно і сметану змішуємо, додаємо сіль і воду. Ретельно перемішуємо.

Виливаємо в м’ясо продовжуємо тушкувати.

Поки м’ясо готується, чистимо картоплю відварюємо і робимо пюре. Я ще додаю в пюре кріп, бо дуже його люблю і запах дуже приємний.

Коли підлива загусне і м’ясо добре протушкується, викладаємо на тарілку картоплю.

Поливаємо картопля м’ясною підливою. Приємного апетиту!