Смачне картопляне страву з використанням свіжих грибів. У нашому рецепті – це опеньки. Грибочки пережариваются разом з цибулею.
Інгредієнти
Картопля – 4-6 шт. | |
Молоко – 150 мл | |
Гриби свіжі (опеньки) – 150 гр | |
Цибуля ріпчаста – 1 шт. | |
Масло рослинне – 30 мл | |
Сіль – за смаком |
Смачне, а головне ситне блюдо, яке поєднує у своєму складі пюре з картопляних бульб і обжарку зі свіжих грибів з цибулею. Для готування з кухонного начиння знадобиться каструля і сковорода. Приготуйте такий смачний і ситний картопляний гарнір і ви. Подробиці з фото в описі рецепта.
Покроковий рецепт
Підбираємо для пюре незіпсовані картопляні бульби, очищаємо їх від шкірки, якщо є на плодах очі, то зрізаємо їх. Перекладаємо картопляні бульби в каструлю, заливаємо водою. Ставимо варитися до готовності, в процесі солимо по своєму смаку. З готового відвареної картоплі зливаємо воду повністю.
У картопельку вливаємо гаряче молоко. Починаємо товкти бульби.
Незабаром з картопляних бульб і молока утворилося повітряне пюре.
Промиваємо свіжі гриби, нарізаємо їх шматочками. Відправляємо грибну нарізку в сковороду у в олію. До грибів перекладаємо ще цибуля ріпчаста, подрібнений шматочками. Смажимо. Можна трохи приправити сіллю.
Піджарку з грибів і цибулі переправляємо в картопляне пюре. Перемішуємо.
Смачний гарнір з картопляного пюре з грибами і цибулею готовий! Приємного всім апетиту!