Гарнір, приготований з картоплі, є одним з найулюбленіших і найпопулярніших. Приготувати його можна по-різному. Приміром, у нас в рецепті картопляне пюре з зеленню.
Інгредієнти
Картопля – 5-6 шт. | |
Масло вершкове – 40 гр | |
Молоко – 200 мл | |
Сіль – за смаком | |
Цибуля зелена – 5-6 пер. | |
Кріп – 2-3 вет. |
Основний інгредієнт нашого страви – це картопляні бульби. Після варіння доповнимо їх вершковим маслом і прокип’яченим молоком. А подрібнена зелень зробить смак картопляного пюре ще краще. Приступаємо до реалізації рецепта.
Покроковий рецепт
Підбираємо для рецепта зіпсовані бульби. Очищаємо їх від шкірки зручним для вас способом: або ножиком, або спеціальної овочечисткою.
Бульби розрізаємо навпіл і кладемо в каструлю. Заливаємо картоплю водою і ставимо для варіння на плиту. Після закипання зменшити вогонь, воду за смаком посолити.
Відварюємо картоплю до готовності (перевіряємо ножем або виделкою). Картопляний відвар зливаємо або використовуємо на свій розсуд.
До гарячого картоплі додаємо шматочок вершкового масла
Вливаємо кип’ячене молоко, починаємо товкти.
В процесі пюрирования додаємо подрібнену зелень цибулю і кріп.
Апетитний картопляний гарнір готовий! Всім приємного перекусу!