Картопляне пюре з зеленню і молоком

Картопляне пюре з зеленню і молоком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підбираємо для рецепта зіпсовані бульби. Очищаємо їх від шкірки зручним для вас способом: або ножиком, або спеціальної овочечисткою.

Бульби розрізаємо навпіл і кладемо в каструлю. Заливаємо картоплю водою і ставимо для варіння на плиту. Після закипання зменшити вогонь, воду за смаком посолити.

Відварюємо картоплю до готовності (перевіряємо ножем або виделкою). Картопляний відвар зливаємо або використовуємо на свій розсуд.

До гарячого картоплі додаємо шматочок вершкового масла

Вливаємо кип’ячене молоко, починаємо товкти.

В процесі пюрирования додаємо подрібнену зелень цибулю і кріп.

Апетитний картопляний гарнір готовий! Всім приємного перекусу!