Картопляні часточки з часником

Картопляні часточки з часником – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Картопля –
Размарин – 2-3 гілочки
Сіль – за смаком
Часник –
Рослинна олія –

Як приготувати Картопляні часточки з часником

Ці картопляні часточки готуються дуже просто. Їх можна використовувати як гарнір до м’яса, риби або як закуску під пиво. Кількість часнику можна варіювати в залежності від любові до нього.

Покроковий рецепт

Картоплю почистити, нарізати часточками.

Перекласти картоплю в каструлю, залити водою, посолити, додати кілька гілочок розмарину. Варити до м’якості картоплі 10-15 хвилин.

Злити воду, дати картоплі обсохнути. Почистити часник, дрібно порубати. На деко викласти картоплю, зверху посипати рубаним часником, полити маслом, акуратно перемішати.

Деко поставити в духовку, запікати картоплю 20-30 хвилин при температурі 190 С до золотисто-коричневого кольору, періодично перемішуючи.
Приємного апетиту!