Інгредієнти
Картопля – | |
Размарин – 2-3 гілочки | |
Сіль – за смаком | |
Часник – | |
Рослинна олія – |
Ці картопляні часточки готуються дуже просто. Їх можна використовувати як гарнір до м’яса, риби або як закуску під пиво. Кількість часнику можна варіювати в залежності від любові до нього.
Покроковий рецепт
Картоплю почистити, нарізати часточками.
Перекласти картоплю в каструлю, залити водою, посолити, додати кілька гілочок розмарину. Варити до м’якості картоплі 10-15 хвилин.
Злити воду, дати картоплі обсохнути. Почистити часник, дрібно порубати. На деко викласти картоплю, зверху посипати рубаним часником, полити маслом, акуратно перемішати.
Деко поставити в духовку, запікати картоплю 20-30 хвилин при температурі 190 С до золотисто-коричневого кольору, періодично перемішуючи.
Приємного апетиту!