Інгредієнти
Картопля – 5 шт. | |
Яйця курячі – 2 шт. | |
Ріпчаста цибуля – 1 шт. | |
Часник (зубчик) – 3 | |
Рослинне масло – 3 ст. л. | |
Борошно – 3 ст. л. | |
Сіль – за смаком |
Картопляні деруни, по-істині вважаються стравою Білоруської кухні, але і у нас в Росії воно користується популярністю. Багато господинь використовують його як паличку-виручалочку, коли приходять гості, так як готується воно дуже легко і інгредієнтів використовується небагато.
Покроковий рецепт
1. Готуємо продукти.
2. Тремо на дрібній тертці картоплю і віджимаємо з нього сік, інакше деруни будуть розвалюватися,і вийдуть несмачними.
3. Дрібно шаткуємо цибулю і часник
4. Збиваємо яйця до однорідної маси
5.Змішуємо всі інгредієнти, солимо і перчимо за смаком.
6. На сковороді розігрійте олію на середньому вогні, і ложкою викладайте картопляне тісто
7.Обсмажуємо з двох сторін приблизно за 4-5 хвилин.
Наша страва готова! Швидко і смачно! Подавати гарячими зі сметаною і свіжими овочами.
Приємного апетиту!