Картопляні деруни по-домашньому

Картопляні деруни по-домашньому – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Картопля – 5 шт.
Яйця курячі – 2 шт.
Ріпчаста цибуля – 1 шт.
Часник (зубчик) – 3
Рослинне масло – 3 ст. л.
Борошно – 3 ст. л.
Сіль – за смаком

Як приготувати Картопляні деруни по-домашньому

Картопляні деруни, по-істині вважаються стравою Білоруської кухні, але і у нас в Росії воно користується популярністю. Багато господинь використовують його як паличку-виручалочку, коли приходять гості, так як готується воно дуже легко і інгредієнтів використовується небагато.

Покроковий рецепт

1. Готуємо продукти.

2. Тремо на дрібній тертці картоплю і віджимаємо з нього сік, інакше деруни будуть розвалюватися,і вийдуть несмачними.

3. Дрібно шаткуємо цибулю і часник

4. Збиваємо яйця до однорідної маси

5.Змішуємо всі інгредієнти, солимо і перчимо за смаком.

6. На сковороді розігрійте олію на середньому вогні, і ложкою викладайте картопляне тісто

7.Обсмажуємо з двох сторін приблизно за 4-5 хвилин.

Наша страва готова! Швидко і смачно! Подавати гарячими зі сметаною і свіжими овочами.

Приємного апетиту!