Картопляні деруни з кабачком

Картопляні деруни з кабачком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Отже, готуємо основний продуктовий набір для дерунів. Картопляні плоди промиваємо, а потім очищаємо від шкірки. Аналогічним способом чинимо і з кабачком. Оскільки він у нас «молодий», насіння ми з нього не прибираємо (вони ще недозрілі).

Тепер озброюємо середньої теркою і починаємо подрібнювати спочатку картоплю, а потім кабачок. Отриману картопляно-кабачкову масу трохи віджимаємо.

У масу з картоплі і кабачка підсипаємо борошно, додаємо куряче яйце.

Підсипаємо бажаних спецій, включаючи сіль. Можна урізноманітнити склад основи для дерунів подрібненою свіжою зеленню.

Добре, використовуючи звичайну столову ложку, інгредієнти перемішуємо. Основа для випічки драніков готова.

Добре прогріваємо в сковороді рослинне масло. Формуємо деруни з картоплі і кабачка на сковороді, викладаючи основу ложкою у формі овалу або кола. Як тільки оладок підрум’яниться з одного боку, перевертаємо його.

Рекомендується зі сковороди викласти картопляні деруни з кабачком на паперові серветки для видалення зайвого жиру. Приємного всім перекусу!